Tähtitaivas näkyi Turkissa / Stars above in Turkey

The feature film by Saara Cantell, Stars above (Tähtitaivas talon yllä) participated recently in the 15th Flying Broom Women’s FF in Ankara, Turkey. Saara’s retrospective was presented on the festival, including the award-winning feature drama HEARTBEATS (Kohtaamisia,2010) and several short films. The films were well received by audience and critics both. The director Saara Cantell and director of photography Marita Hällfors were honorary guests.

Tähtitaivas talon yllä esitettiin toukokuussa 15. kerran järjestetyillä Flying Broom naisten tekemien elokuvien festivaalilla Turkin pääkaupungissa Ankarassa. Ohjaaja Saara Cantellin koko elokuvatuotanto oli hienosti esillä, kuten mm. palkittu Kohtaamisia (2010) sekä laaja lyhytelokuvaohjelmisto. Festivaalin kunniavieraina oli ohjaajan lisäksi kuvaaja Marita Hällfors.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: