Sirkka Rousu

sirkkarousu_pieni-150x150

Sirkka on sosiaalityöntekijä ja hallintotieteen tohtori Tampereen yliopistosta.  Väitöstutkimus käsittelee organisaation tuloksellisuuden arviointia lastensuojelupalveluissa. Lisäksi Sirkalla on ammatillisen opettajan pedagoginen pätevyys Haaga-Heliasta. Hän on aktiivinen keskustelija ja bloggaaja.

Sirkan blogi:  http://lastensuojelija.blogspot.com/

Sirkan ominta alaa on lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi. Hän tuntee sosiaali- ja terveysalan sekä kunta- ja järjestöalan kehittämisen ja johtamisen erityisen hyvin.

Sirkka on aktiivinen alansa kehittäjä ja kouluttaja. Hän on johtanut useita kehittämishankkeita, työskennellyt sosiaalialan ja lasten ja nuorten palvelualan tehtävissä erilaisissa organisaatioissa; asiakastyössä, sen johtamisessa, kehittämis- ja tutkimustehtävissä sekä opetustehtävissä.

Sirkka on toiminut lukuisissa asiantuntijatyöryhmissä kehittäen lapsi- ja perhepolitiikkaa, lastensuojelua, turvallisuus- ja kriisipalveluja, perheväkivallan ehkäisyä, organisaatioiden palvelujen laatua, palveluprosesseja ja palvelu- järjestelmien toimintaa, asiakastieto- järjestelmiä ja tiedonhallintaa sekä kunta- ja palvelurakenteita. Sirkka on toiminut mm. lapsiasiavaltuutetun neuvottelukunnan pysyvänä asiantuntijajäsenenä. Hän on myös hallinto-oikeuden lastensuojelun asiantuntijajäsen.

green leafConsultant SIRKKA ROUSU

Sirkka Rousu is a Doctor of Administrative Science (2008), Master of Administrative Science (1989) and Bachelor of Social Science (Social welfare worker, 1978) from Tampere University. Her doctor’s thesis is about the evaluation of productivity in child welfare services.

Sirkka is also expert on management of change and people, education and communications, methods of development and quality improvement.

Sirkka has participated in several expert working parties developing child and family politics, child welfare, security and crisis services, helping the prevention of domestic violence, and assuring the quality of services and the functionality of service organizations.

Sirkka is an active lecturer, educator, columnist and blogger. Read her blog (in Finnish): http://lastensuojelija.blogspot.com/

Yhteys / contact: sirkka(at)pystymetsa.fi 
Gsm / mobile: +358 (0)50 3019132
%d bloggaajaa tykkää tästä: