Uusin elokuva ’VIKA! Keep on dancing’ maailman ensi-illassa Puolassa / Premiere of VIKA! in Warsaw at MDAG festival

Pystymetsän uusin yhteistuotanto, dokumenttielokuva VIKA! Keep on dancing sai maailman ensi-illan Varsovassa 13.5.2023 Millenium Docs Against Gravity -festivaalilla. Elokuva on esillä touko-kesäkuussa myös Krakovan kansainvälisellä dokumenttielokuvafestivaalilla. Krakovan jälkeen saksalainen myyntiyhtiön Deckert Distribution vie elokuvan maailmalle. Elokuvan ohjaaja on Agnieszka Zwiefka ja tuottajat My Way Studios (Puola), Pystymetsä ja ma.ja.de (Saksa).

Katso traileri / Watch the trailer.

84-year-old Vika is a true star of Warsaw nightclubs. As a charismatic and colorful DJ surrounding herself with young people she seems unstoppable and keeps repeating that age is just a number. But as Vika’s health starts to deteriorate she has to come to terms with the passing of time, finding purpose in bringing joy to other seniors – just as lonely as she is. Told with staged musical parts ”Vika!” is a bitter-sweet portrait of a woman who has to face aging, yet celebrating life till the very end.

A feature documentary by Agnieszka Zwiefka (Poland). A co-production with My Way Studios (Poland), Pystymetsä and ma.ja.de (Germany). Sales Deckert Distribution.

#VIKA #MyWayStudios #ma.ja.de #pystymetsa #documentaryfilm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: