KÄY RINNALLAIN valittu Tampereen kotimaiseen kilpailuun / WALKS WITH ME selected to the national competition

in English, please scroll

Laureal_NS_TFF_2022_B

Käsikirjoittaja, ohjaaja, koreografi KATI KALLIOn lyhytelokuva/tanssielokuva KÄY RINNALLAIN on valittu Tampereen kansainvälisen elokuvajuhlien kotimaiseen kilpailuun. Elokuva kuvaa herkkää aihetta, vanhusten yksinäisyyttä ja luopumista.

Elokuvan alkuperäisen idean loi ELLI ISOKOSKI. Tukijat AVEK ja Kirkon mediasäätiö. Ylen Uusi Kinon ohjelmistoa. Elokuva on Pystymetsän ja tanssiryhmä Myrskyryhmän yhteistuotanto. Levitys RAINA Film Festival Distribution. Lue lisää: PRESSIMATERIAALI.

WALKS WITH ME by writer, director, choreographer KATI KALLIO is selected to the national competition of Tampere Film Festival. Original idea by ELLI ISOKOSKI. Supported by AVEK and Church Media Foundation, in co-operation with Yle UUSI KINO. Co-production by Pystymetsä and dancegroup Myrskyryhmä. Distribution RAINA Film Festival Distribution. Read more PRESS MATERIAL.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: