Tähtitaivas talon yllä huomioitiin Göteborgissa

Tähtitaivas talon yllä sai huomiota vasta päättyneillä Göteborgin elokuvajuhlilla, festivaalin järjestämässä Gender balance in the Nordic film industry -paneelissa. Siinä arvioitiin naisten osuutta elokuvatuotannoissa Pohjoismaissa. Tähtitaivaan ensi-iltavuonna 2012 Pohjoismaissa valmistui 98 pitkää elokuvaa, joista vain yhdessä elokuvassa sen kolme päätekijää ovat naisia; ohjaaja, tuottaja, kuvaaja. Tämä elokuva on Tähtitaivas. Ja kruununa pään päällä; myös Tähtitaivaan kolme päänäyttelijää ovat naisia. Paneeli on katseltavissa youtubessa, Tähtitaivaasta keskustellaan n 47 minuutin kohdalla. http://www.youtube.com/watch?v=mKclCmQhZS4.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: